Hemmma...!

Nu är jag hemma igen! Håller på och skissar lite på ett london repotarge. Ni ska bara se hur jävla mkt mina besökare har fallit från hundra till 14 läsare per dag. Hahha. Skönt att vara hemma igen bästabraigaunderbaraLäsare:D
Det har tydligen varit -14C en dag...Den dagen var det +14 i London hahah:D

Imorron London:D

Imorron är det London som gäller. Packar jättemkt nu...Men jag blir aldrig nöjd så jag har typ packat om 50ggr nu...:P Åsså måste man juue ha sån otur att det börjar SNÖ innan man åker...snyft. Jag vill stanna kvar hemma! Nästan i alla fall...Men om jag tänker på Louise Vuitton väskan så känns det bättre;) Miiiin(?) Fina Underbara Vackra Snygga Väskaa<3

Massor med läxor.. :(

Idag så fick jag en massa miljoner miljarder läxor. Triljoner. Jag ska iväg till London snart (massa bilder utlovas!) och det är bara några dagar kvar då Annica(min fröken) passar på att ge mig en hel säck med läxor. Så nu har jag lite att göra...Snyft.

Vore coolt...
Det vorre coolt om man glömde det svenska språket och snacka engelska flyttande men jag tror inte att man på en vecka kan lära sig så himmla bra engelska...eller kan man? Dessutom är jag USEL jag menar verkligen usel på uttal jag säger fortfarande "thats is" istället för "thatz iz", ni fattar vad jag menar? Tänk och komma till skolan och bah: - Hello...Öhm...Hi...hillo...ööö...HEJ! det vorre ju hur häftigt som helst. Hoppas det händer mig!!

Packa pappas kappsäck....
Förutom alla läxor jag har att göra måste jag även packa...Å jag vill ha med mig hur mycket som helst och i min väska får det knappt plats med en fleece. Men jag får i smyg lägga ner lite kläder i pappas storaa väska. För tänk om en mangiger som letar efter modeller, artister eller skådespelare får syn på mig och bah: -Hon ska vi ha! Som i ferdinad typ...Att brus på väskor så ligger det en Louise Vuitton butik hur nära hotellet vi ska bo på. Om jag har tur så blir det kanske en väska!!! :D:D:D:D:D::D:) Hoppas.....♥

Ps. Vad tycker ni om den på bilden är den snygg?


Uppdrag

(Som ni ser har jag en ny kategori som ska vara lite småskojj sådära....Sen får vi se vad det blir av med det...)

Uppdrag
Har varit på ikea (igår) och köpt en ny blomma, eller ja bambyskott...typ. Min förra vissna efter 2 veckor så jag får hoppas på en bättring.Men den får vara utan vatten när jag ska till london.Nu till saken. Uppdraget är att få den att växa 5 cm på 3 veckor. Jag tar tid från och med...nu!
DRACAENA LUCKY BAMBOO Växt

*Vääärldens lyckligaste*

Asså jag måste vara världens lyckligaste jag har jättelänge veljat ha en  Louise vuitton väska å nu ska mamma ja, att hon kanske kunde betala en del av det!!! Jippie, det betyder att jag har råd till en sån där superdupermegasnygg väska! Jag vill ha en med ett sånt här mönster:
 
Men väskan ska vara lite mindre typ som en handväska...Som man bara får plats med läppglans och en mobil i men ändå ska den vara hyfsat stor.heheh:P

BjÖRN gustavssson..<3

Asså jag kan inte fatta det jag satt 2m från björn gustavsson :O:O
Coolt va?! Har assmycket bilder på han..heheh:P
Typ 200 st...heheh ;)

Melodifestivalen...,

Mot melodifestivalen!!
Ska börja göra mig i ordning nu. Bilder kommer.
Jippie:)

Slipa din diamant


På  http://www.diamantia.com/shop  kan man slipa sin diamant efter egna önskemål.Perfekt om man är trött på sin gammla då sparar man några tusenlappar.. Vad skulle du slipa din till? Min skulle bli ett hjärta,prinsesskrona eller stjärna.

På gång

Här är lite som är på gång just nu(för mig):
London-Jippppieee, shoppa,shoppa,shoppa!
Melodifestivalen- Heja björn gustavsson
THs konsert i hovet- Jag SKA stå längst fram
Tjejkväll- Kul:)


Jag är värdens lyckligaste :D:D

Onsdag, 12 mars

Idag är det Onsdag. Den tolvfte mars.Tjugohundraåtta.
Den här dagen började med att jag vaknade 7.45 hahah jättekul lixom ska vara på plugget 8.00 så det var bara att kasta på sig kläderna och ta med mackan å springa till skolan. Men jag kom i tid prick.Inget speciellt hände förutom på maten då en tjej tog min plats som jag alltid sitter på å hon ville inte flytta sig så jag slog ut henne i king då bara för det hahah..Sen gick jag till kören med Ida och det var asstråkigt idag. Ehm...Nu e jag hemma å försöker röja upp något i mitt så kallade bombnedslag...Hoppas ni har haft en mer händelserik dag en jag,

KraM från Mej


LäsKiga Läppglans

hahha ibland är jag allt knäpp. Jag skulle böja mig ner för att kolla om det var en spricka i vägen då helt plötsligt faller det ner något rätt så färgat kryp. Det rör,snurrar på sig. Jag är en som som inte kan se stora kryp inomhus så jag får panik och börjar skrika sen springer jag ut. Jag väntar i ca 30sek innan jag går in igen, då ser jag att det var mitt läppglans som hade trillat ut fickan och börjat snurra runt på golvet.

Hahha..*ASG* Ha en härlig kväll!


Tiiisdagen

Ja, idag var det tisdag,fisdag hahahah:P
Ida och jag skulle egentligen på teatern men den blev iställt för läraren var sjuk så jag var hos Ida idag. Hatar Tisdagar det är inte början inte mitten inte slutet av veckan....det är....bara tisdag. Å vi slutar jääääääättesent i skolan oxå så det är inge roligt där heller.Men teater e det ju! Å en massa läxor också för den delen. På rasten körde vi alla tjejor i klassen king på rasten du var typ flera år sen,hahah.

Egentligen finns det en massa att skriva om men det här var bara lite kortfattat...

Hemma:D

Nu är jag...HEMMA!
Sköönt. Tog en låång omväg till affären så jag kunde promenera riktigt länge helt tyst för mig själv(mp3n har pajjat..) och bara njuta. Nu är inte lika trött längre.Ska snart kolla på film, det får bli en gammal goding. The Pink Panter....Returns Agian hette den visst.Men för den energin jag fått av promenixen så ska jag använda mina sista krafter till att städa undan lite snabbt i min svinstia.
Godnatt FrÅn Mej<3


Upptäckt!!

Pappa kom på mig på bar gärning, så nu ska jag iväg å röra på fläsket för att köpa lite ägg. Har säckat framför datan typ hela dagen så det ska bli skönt att få komma ut lite.
Ses :)

Mariah väljer på: shopmary-kateandashley.com

1.  70,50kr2. 150,07kr
3. 66,80kr4. 80,50kr

(sen så tillkommer det säkert en massa frakt å exp. avgifter...)
Vad gillade ni bäst ?Jag gillade väskan mest.

ÄÄÄntligen hemma!

Äntligen hemma asså!
Först hadde vi en lektion med Onde Onde M,sen skulle jag ha ett föredrag om delfinen (glurp) jag hade faktiskt inte jobbat så mycket så jag skyllde på att jag glömde papprerna och berättade allt som de skulle vara, låtades harkla mig lite ibland. Fröken tyckte jag var jäääätte dukigt *SMILE*. Igår slog pappa och jag vad.Det slutade med att jag skulle köpa ägg efter skolan, vilket jag inte har gjort. Opsann....De har jag ju inte! Hoppas han har glömt det...knappast...


Inte nöjd...

Nä jag e nog inte nöjd med den nya designen ska göra om den igen heheh:)

Ny design...

Ny design har suttit i flera timmar å ändrat. Nu e allt nytt :D
Hoppas ni gillar det:D

God morgon,

God morgon kära läsare!
Vädret är ganska mullet och det duggar lite ibland. Men jag är glad i alla fall. Ska iväg på kördag så jag kommer inte kunna skriva så mycke idag heller...Har precis ätit frukost som bestod av fil och flingor. Nu till melodifestivalen. Inte ett ända rätt på melodifestivalen hade jag .Nordman och Sibel gick vidare.Tycker faktiskt synd om carola den här gången gjorde de det bästa av låten. Hon var mera den gamla goa Carola man är van vid men låten var för svag. Nordman var bra. Sibel var usel hon såg stel och förvirrad ut.

Björn Gustavsson-Carina Berg



Björn Gustavsson-Carina Berg

Text:
Du är en blick, och den är mörk och den är varm, och jag vill dansa med din midja i min arm.
Du är doften av viol, du är restskatten från fjol.
Du är en helt fantastisk tjej. Du är Beatles och Leila key.
Du är glad och elegant, du är laktosintolerant.
Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch.

Jag kan diska, laga mat, är i tid och aldrig sen, och jag tycker det är jättekul att lyssna på problem.
Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg. Denna sången är till dig...Carina Berg!
Carina, jag tror vi två passar bra ihop. Häng med mig hem till Götet och gör slut med Kristian Luuk.
Carina, du är änden på min fantasi. Du är brödet man vill lägga korven i.
Du är skepp och hoj, du är sodastreamad O´boy. Du är allt en man kan få. Du är bättre än Die hard två. Du är Jane och jag är Tarzan, gör slut med han från Hassan.

Jag är vacker och unik, min pappa är rik.
Jag har tre meter i tak och lakan utav sammet, du kan ta mitt nummer av Kristian efter programmet.
Carina Berg, mitt hjärta slår så hårt för dig. Så gör slut med Kristian Luuk - bli ihop med mig!

Carina, låt oss vandra natten vidare. Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare. Carina jag står chanslös, jag är evigt din.
Jag lär dig dansa ganska lätt till lätt plockepinn. Jag ber dig tänka om på 27 centimeter at hotmail.com.
Jag vet att vi skulle passa bra ihop, så kom igen Carina, gör slut med Kristian Luuk!

opera näsan...

Har undvikit att berätta om de på bloggen men nu gör jag det i alla fall:P
Min näsa har brutits, eller rättare sagt delarna hade åkt isär men nu ca 1 månad efter så ser näsan inte ut som den brukar, såklart att den kanske kunnat se lite konstigare ut men den ser JÄTTE konstigt ut. :( När jag ler ser jag ut som ett monster. Det går liksom inte att gilla den,hehe. Men till saken nu jag ska opera om den typ eller vrida på den lite till kanske snart om doktorn vill det men först ska jag besöka han/henne.


Plugget idag/Björn gustavsson...

Min dag var rätt så lätt. Jag skulle stå i kassan i matsalen med Frida. Det var väldigt slappt jobb och man fick äta så mycket bullar man ville...Typ:P.Men tyvärr fick man inte ta emot dricksen man fick...För då skulle jag typ va 50 kronor rikare. Snyft. Men Frida och jag gjorde ett bra jobb vi fick ihop totalt 2520kr.Men mellan 11-12 var det en rusning, för då ville alla äta mat. Det var en 3 m lång kö.Sen va jag på McDonalds å med frida å eve.Å nu e jag hemma. Egentligen skulle mamma och jag montera ihop min nya lampa från Ikea men det var fel färg visade det sig. Jobbigt.


Bojkota melodifestivalen?

Nääej skulle inte tro det pg.a en person. Det kommer ju ändå inte att bli bättre men jag tänker vara lite halvt sisådära. Jag tänker inte rösta men jag kommer att kolla. Smart va? Jag tror att Carola å Andreas går vidare till final och e-type och The poodels. Jag tycker ingen av låtarna var så värst bra Carolas å Andreas lät som en kråka som hade fått något i halsen å The poodels och E-type lät som en dåligare version av perodise eller va deras förra nu hette...Men ola har en chans oxå.

Inför london

Har skrivit en massa listor inför london nu typ som; ska köpa, ska ha med, ska fixa innan, måste göras å mer. Men hittils så behöver jag bara en ny resväska och solbrillor.
London-snart kommer jag!
Tid för let´s dance eller så ska det låta för mig blir det i alla fall så ska det låta..har laddat upp med en massa gott. De jag tror åker ut  i let´s dance är matte eller Karl-petter. Tog en allergispruta igår. Dock lite långt ner så nu ser det som brukar ut som en bulle på armen ut som gäddhäng..haha

Godiiiis...muma!

En 5:a rikare:D:D

Min kompis felicia och jag slog vad om att jag inte vågade gå över isen utan att den gick sönder. Men jag visste att den var starkare(för jag har gjort det förut...) så jag sa ja till vadet. Den som vann fick en femma. Å vem vann jo jag! För att styla så sa jag att jag vågade gå över den 2m långa isen. Men det skulle jag inte ha sagt för när jag kom till hälfen så sprack den. Oppssy...Jag tänkte hoppa åt sidan men det var typ 1,50 där så jag sprang resten av vägen. Det slutade med att jag stod kvar garvandes och råkade göra en häftig rörelse så Felicia oxå trilade i. Vi tog ett snabb "simmtävling" och sen sprang vi upp till mig. Jag bor rätt så nära...Så nu sitter vi här, lite våta och kalla med varsinn varm choklad i handen. Hahha.*asg*
MumS!


...Skola imorron igen !!

Kören gick bra det var inte så speciellt.Å imorron är det skola igen. Vaddå skola, tänker ni nog. Men jepp det är sant. Vår skola ska ha ett öppet hus så att alla kan komma å kolla på när vi ska jobba. HA-HA-HA jättekul, lixom. Men jag ska få sitta i kassan där vi säljer bröd, å det är kul för då missar vi typ 3 timmar av lektionen. Yeaaah:D
Sen imorron så är det ingen slappdag precis för då ska jag på körläger. Kul-njaa kanske?Hoppas det i alla fall...

Hms vår/sommar katalog

ÄNTLIGEN kom den ner i min brevlåda!
Men sen när jag öppnar tidningen så är den inte alls lika bra som deras vårkollektion, men den duger den här. Ska inte precis köpa något...Bara kolla å glo. Typ.Ändå så glad att den kom:D:D

Hemma...Igen,

Hemmaaaa:D
Det gick bra . Det var lite nervöst, men jag klarade mig. Hon tyckte jag sjöng okej. Yeeeas:D va skönt. Eller kanske mer t.o.m !!! :O:O Okej jag ska int eöverdriva heheh...Ska triXa Å fiXa lite med bloggens design:)¨
KraM från MEJ(..å ingen annan)

Ska te kören nu..

Ska dra till kören nu å "provsjunga" eller vad man vill kalla det, önska mej lycka till:D
Har hunit supermycket på KNAPPT en halvtimme duschat, borstat håret, ätit och bloggat. Nytt rekord!

I skolan: "Jobbar"

I skolaN:
Hehhe jobbar inte precis som ni ser...Ska snart gå på typ utvecklingsamtal för sången, alltså på min kör. Vår fröken vill kolla hur vi låter.TyP...Läskigt. Jag å Ida ska upp dit. Lite nervös hoppas att det går bra.Skriver kanske lite konstigt, för jag e rädd att fröken ska komma...
KraM från MariaH

kväll..

Börjar bli kväll nu...Ska inte skriva ngt mera idag...:d
Idag har jag inhandlat en ny kam(det var på tiden...).kUL:)
Älskar känslan av att komma hem med det nya fyndet man handlar...aja ska "Shut down the computer" nu så vi hörs(eller skrivs, imorron)
KraM från MEJ(å ingen annan..)

Jag fick rollen som...

Jag fick rollen som....HÄXAN! i prins hatt under jorden. Fun, veryfun. Jippie:D
Då syndsjag "lagom mycket" på scenen...För om jag hade spelat prinsessan skulle jag vara med i typ varje scen...Å det vill man jue inte, eller skulle du vilja det?

KraM från MEJ (...å ingen annan)


Ska te teatern..


Hejhej:D
Ska iväg te(till) teatern snart med min kompis Ida. JEPP. Vi ska få veta vilka roller vi kommer att få. Jag vill ha prinsessan eller häxan.Fast om nån är bättre sen, så får den rollen i alla fall...Hehhe:P Complicerat...
Sitter nu å tuggar på en gorby´s.MumS. Jag är riktigt hungrig. Att brus på mat så ska våran skola vara med i någon tävling då man kan vinna Årets kock.Fattar inte varför de är med. De skämer ju bara ut skolan med sina äckliga fiskpinnar och ris som smakar grus.Bläääh.

Fint.

Så fint det är nu. Det luktar så gott och så har snön hunnit smälta bort. Riktigt vårväder :D
Kul. Börjar närma sig kvällen. Jag surfar lite på modell argenturer just nu. Funderar på att bli en själv (JePP)
Men det krävs nog mycket talang för att bli en och först å främst ett bra utseende...

Roller!

Snart ska vi få veta rollerna te pjäsen. Jag går på teater...Jättespänd.
Imorron får jag veta vilken roll jag fick. Vi spelar prins hatt under jorden. Jag vill ha rollen som prinsessan eller den elaka häxan. Hoppas, hoppas. Å sen på onsdag ska jag provsjunga....LÄSKIGT! Skriver mera sen.
KraM från MEJ (..å ingen annan)

Vääääärldens goaste chokladbollar


Ingredienser 35 st

100 g rumsvarmt smör
1 1/2 dl socker
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
2 msk vatten
5 dl snabbhavregryn

Garnering:
Kokosflingor eller pärlsocker

Gör så här:
 Rör ihop smör och socker. Rör i kakao, vaniljsocker, vatten och havregryn. Forma runda bollar och rulla dem i kokos  eller pärlsocker. Förvara i frysen eller kylen. Tips: Byt ut vattnet mot kaffe.


Mitt vardagliga smiNk


Det här är mitt vardagliga smink....när jag sminkar mej alltså...(dvs. inte så ofta, har aldrig tid.)
Jag använder:
Läppglans, max factor
Läpppenna, lumene(använder den som ögonskugga)
Mascara, Yves rocher

Hoppas du får lite idér:D

Vill Ha!

Vill Ha!

Tunikan kostar 298:- och skorna 98:- båda e från hm

Sjuk :(

Sjuk. *SNYFT* eller det kanske var fel med "snyft" men jag mår illa som fan. Var uppe te kl. o3.00 å spyde å hade det mysigt.Hahah! Nej fyfan.  Aja jag slipper i alla fall min HEMSKA spansklärare Onde onde M. jaa, Det är så vi kallar han. Eller Han-som-inte-får-nämnas. Hihi. Hate Him. Okej men nu ska jag inte snacka om sådana hemska saker. Jag får ju sovmorgon nu. :D:D Slipper gå upp vid typ 8:00. Fint väder är det oxå, de snöar. Vad gött:)

gOd KväLL

God kväll!
Nu börjar man bli lite trött, med tanke på att man ska te plugget i morgon ska jag nog lägga mej å läsa. Smart va?!
För då e ju lixom jag inte trött medans alla andra halvsover på plugget....Kalla mej Einstien :) Eller föresten Call me Einstien, de låter ju lite ballare lixom :S jAAoo....I övrigt har dagen varit halv bra. Jag klagar inte. Jag har typ slappat hela dagen, för att ta igen alla sömn som jag inte sov under sportlovet...Dumt. Förutom att slöa så har jag möblerat om och lite sånt i mitt rum...Funny funny!  Kvällsmaten blev mackor...Det blir den ofta i min familj (höhö).
KraM från MEJ(å ingen annan..)


Lite mål...

Mina mål:
10 besökare på en dag
100 besökare på en dag
1000 besökare på en dag
10 000 besökare på en dag
100 000 besökare på en dag
1000 0000 besökare på en dag

Here we go:)
Då kör vi då..Klara färdiga besöka allihopa, jag menar såklart unika besökare,TACK TILL  ALLA SOM BESÖKER:)

MariaH väljer... 3 bågar under 100 lappen

59:50 Hm 29:90 Hm69:50 lindex


Vilken tycker ni var snyggast? Jag tycker de för 29:90 :)

Hejhej

Häjjsan!
Välkommen till min ALDELLES EGNA blogg.
Bara skriven av lilla mej(höhö).*STOLT*
Här ska jag skriva....eller rättare sagt blogga..You´re welcome TO LÄSA:)

Välkommen till min nya blogg!

wElcome!


RSS 2.0